Premis nacionals d'innovació i de disseny 2019
Premis nacionals d'innovació i de disseny 2019

PNacDissenyAmb data 7 de setembre s'ha obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2019, que enguany compten amb les modalitats de Trajectòria Innovadora, Gran Empresa i Petita i Mitjana Empresa per als Premis d'Innovació, i les de Professionals, Empreses i Joves Dissenyadors per als de Premis de Disseny. El termini finalitza el 15 d'octubre a les 15.00 hores (hora peninsular).

Els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny són el més alt guardó que s'atorga a Espanya amb l'objectiu de distingir  a aquelles    persones  i  entitats  (institucions  i organitzacions)  que  han  fet    de la  innovació  un  element  indispensable  en  el desenvolupament de la seua estratègia professional i del seu creixement empresarial. Així mateix, premia  a      els professionals  i  empreses  que  han  contribuït significativament a l'increment del prestigi del disseny espanyol i a les entitats que, incorporant-lo  a      la seua estratègia  empresarial,  han  demostrat  que  el  disseny  és  una potent palanca de la innovació i la competitivitat.
 
El termini de presentació de candidatures s'obrirà el 7 de setembre de 2019 a les 0.00 hores i finalitzarà el dia 15 d'octubre de 2019 a les 15.00 (hora peninsular)

>> Més informació