El Marroc: perspectiva general i situació econòmica
El Marroc: perspectiva general i situació econòmica M'agrada Imprimeix Correu

IMG 3506La directora general d'internacionalització i adjunta de l'IVACE,  Mª Dolores Parra, va obrir el dimecres 13 de març, la jornada MARROC, Perspectiva general i situació econòmica,  al costat d'Alfredo Boquera, director segment empreses del Banc Sabadell i el cònsol general del Regne del Marroc a València, Abdel Illah Idrissi. (13-3-2019)

El Marroc és hui una de les destinacions mes interessants per a la internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana.
IVACE disposa de de una Delegació a Casablanca per a ajudar les empreses en les diferents fases del seu projecte internacional en aquest país.

Al llarg de la jornada, el conseller d'assumptes Econòmics i Empresarials de l'Ambaixada d'España Aziz El Atiaoui, va presentar dades completes de la situació actual del Marroc i els plans econòmics a mitjà i llarg termini establits pel Govern marroquí. Destaca l'esforç en formació, millora del medi ambient i simplificació de tràmits administratius per a facilitar els negocis amb empreses internacionals.

Les dirigents de les empreses ANTONIO TARAZONA SL, FERMAX, GRUPOTEC I TAVEX, van explicar els factors a tindre en compte segons les seues experiències al Marroc, per a aconseguir l'èxit dels seus projectes al país.

Van completar la jornada els representants d'AMEX, AROLA, COFIDES i GARRIGUES a Casablanca, els qui van oferir informació detallada de diferents aspectes a tindre en compte a l'hora de plantejar-se un projecte d'internacionalització en aquesta destinació.