Obert el termini per a la presentació de projectes de digitalització i creació d'empreses de base tecnològica
Obert el termini per a la presentació de projectes de digitalització i creació d'empreses de base tecnològica M'agrada Imprimeix Correu

Copia de Abierto plazo DIGITALIZA y CREATECHui s'obri el termini perquè les empreses de la Comunitat Valenciana puguen presentar les seues sol·licituds a les convocatòries de DIGITALITZA i CREATEC 2018 de l´Ivace (8-01-2019)

Per als projectes de digitalització el termini finalitza el 19 de febrer i el 20 de febrer per a la presentació de projectes de creació d'empreses de base tecnològica.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) destina a la convocatòria de DIGITALITZA un pressupost de 6,5 milions d'euros i per a la de CREATEC 1,5 milions d'euros.  

Totes dues convocatòries estan cofinançades a través del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valeciana 2014-2020.  

>> Ajudes a la digitalització

La convocatòria de DIGITALITZA recolza la incorporació de solucions innovadores en les pime encaminades a la digitalització com són la implantació de sistemes d'informació, de control de processos productius, sistemes de captura de dades, manteniment preventiu, automatització, i sensorització associats a producte, servei i procés o sistemes de planificació de recursos empresarials, de logística interna i externa, entre altres.

Com a principal novetat hi ha un increment notable de les ajudes per projecte: fins als 30.000 euros les ajudes per a mitjanes empreses i fins als 40.000 euros per a les petites empreses.

>> Ajudes a la Creació d'Empreses de Base Tecnològica

La convocatòria de CREATEC recolza a les empreses la contractació de serveis d'I+D, les despeses de contractació de personal investigador i personal tècnics, la inversió en béns d'equip o l'adquisició de drets de patents o llicències.
Aquestes ajudes tenen com a objectiu fomentar l'emprenedoria innovadora de base tecnològica, la diversificació empresarial, el creixement econòmic i la creació d'ocupació de qualitat en el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana.
 
Les subvencions podran arribar fins als 122.500 euros.