Convocats els premis EnerAgen 2019
Convocats els premis EnerAgen 2019 M'agrada Imprimeix Correu

PREMIOS-ENERAGEN-2019-180x180Fins al 21 de gener de 2019 poden presentar-se candidatures als premis EnerAgen 2019, convocats per l'Associació d'Agències Espanyoles de Gestió de l'Energia, ENERAGEN, de la qual IVACE forma part. Aquests premis, que es convoquen anualment, constitueixen un reconeixement públic de les agències d'energia a les millors accions desenvolupades en pro de la sostenibilitat energètica.

En aquesta onzena edició, es premiaran aquelles actuacions desenvolupades durant 2018 sota cinc categories, millor actuació de millora energètica en matèria d'energies renovables, millor actuació de millora energètica en matèria d'eficiència energètica, millor actuació en matèria de sensibilització i difusió de les energies renovables i l'eficiència energètica, millor actuació en matèria d'autoconsum de caràcter renovable, millor actuació en matèria de mobilitat sostenible.

Els premis estaran dotats econòmicament amb la quantitat de 1.500 € per al guanyador de cadascuna de les cinc categories.

Els interessats – particulars, empreses, organismes i/o associacions – podran presentar les seues candidatures en les agències d'energia associades a EnerAgen, corresponents a l'àmbit territorial en el qual es desenvolupe l'actuació (IVACE en la CV). Les empreses de la Comunitat Valenciana interessades a participar, poden consultar ací les bases de la convocatòria.

Les millors propostes seran avaluades per un jurat especialitzat compost per representants de reconegut prestigi en diferents àmbits; institucional, tecnològic, universitari, periodístic i empresarial, que tindran en compte aspectes com l'impacte socioeconòmic, l'estalvi, la replicabilitat o la innovació.

> Bases convocatòria (IVACE)
> Formulari sol.licitud

BANNER-PROPIO-ENERAGEN-1420x400