Ivace
Protecció de dades

Informació relativa a la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal

Ens preocupem per la seua privadesa i hem implantat les mesures per a assegurar-la en els nostres sistemes.

En compliment de la legislació vigent, li informem que en facilitar-nos les seues dades vostè haurà de consentir específica i inequívocament al fet que siguen incorporats als sistemes d'informació de l'IVACE (www.ivace.es) i tractats sota la seua responsabilitat segons el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i la legislació sectorial que poguera correspondre; posteriorment es podran mantenir amb finalitats d'arxiu en interès públic.

Les seues dades personals seran les mínimes necessàries per a la tramitació corresponent, s'utilitzaran exclusivament amb la finalitat per a la qual ens les facilite i no se cediran a cap tercer, excepte per obligacions legals i a altres Administracions Públiques que siguen les destinatàries del tractament.

Per a exercir els seus drets atorgats pel Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, entre uns altres els de accés, rectificació, supressió o limitació, dirigisca's per escrit a l'IVACE, C/ de la Democràcia, 77, Ciutat Administrativa 9 d'Octubre - Torre 2, 46018 - València, indicant el seu DNI o equivalent, o bé amb signatura electrònica en http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=19074.

Per a qualsevol controvèrsia sobre la matèria pot contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades, Sr. Vicente Andreu Navarro, en l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . El dret de reclamació pot exercir-ho davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

>> Registre activitats tractament