COMENÇA A EXPORTAR
COMENÇA A EXPORTAR

imagen comença a exportar IVACE Internacional i les Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana desenvolupen  el programa COMENÇA A EXPORTAR.

Un programa que persegueix treballar braç a braç amb els ajuntaments per a fer arribar els programes de suport a la internacionalització a tot el territori.

El programa està confinanciat al 50% per la Generalitat i la resta per les Cambres de comerç amb el 50% que FEDER els aporta. Volem ser més eficients i sumar entre tots més recursos i coordinar les accions per una altra per a arribar a tots els punts de la CV on no havíem arribat fins avui.

En què consisteix el Programa COMENÇA A EXPORTAR?

En un cicle de mòduls que es poden realitzar de forma gradual amb la finalitat de donar resposta a totes les necessitats empresarials per a començar a exportar.

Contingut del programa

El programa consisteix en una primera jornada de presentació a la qual seguiran una sèrie de mòduls en els quals es tractaran diferents continguts relacionats amb la internacionalització de l'empresa. Aquest programa és totalment gratuït.

Cada mòdul podrà ser de matí o vesprada (4h-6h)

  • 1ª Jornada de presentació de "Instruments públics al servei de la internacionalització". Presentació per part dels tècnics de Cambres, IVACE i ICEX.
  • Mòdul 1. Iniciació al mercat internacional. Guiar i orientar a les empreses aportant una visió global i pràctica dels passos que s'han de donar en el procés d'internacionalització.
  • Mòdul 2.- Selecció de mercats exteriors. Elements de discriminació i decisió. En quin basar-se per a seleccionar un mercat? Metodologia i eines senzilles per a la selecció de mercats.
  • Mòdul 3. Formes d'accedir als mercats seleccionats. Com arribar. Millorar i enfortir les relacions amb la xarxa internacional de distribuïdor / partners estratègics. Passos necessaris per a incrementar les vendes en un mercat.
  • Mòdul 4. Mitjans de pagament. Com arribar sense perdre's pel camí.
  • Mòdul 5. Documentació per a l'exportació i errors comuns. Operativa administrativa internacional. Models, fórmules (cobraments, pagaments, assegurances, contractes, etc) i requisits mercantils.
  • Mòdul 6. Pla de màrqueting internacional. El màrqueting al servei del seu pla d'internacionalització. La importància de la imatge en l'exterior.

 

Calendari jornades 2018

 

 TORRENT    7, 10, 14 i 17 de maig de 15.00 a 18.00 hores       >> Inscripció           
 PATERNA  22, 24 i 29 de maig  >> Inscripció
 ALZIRA  5 a 7 de juny  >> Inscripció
 ONTINYENT  12 a 14 de juny  >> Inscripció
 SAGUNT  26 a 28 de juny  >> Inscripció
 ALBAIDA  30 de maig  >> Inscripció
 MONTCADA  17 de maig  >> Inscripció
 VALÈNCIA  16 a 18 juliol  >> Inscripció
     
     
 ALACANT  8 de maig  >> Inscripció
 ELX  29 de maig  >> Inscripció

 

 

>> Jornades Comença a Exportar València

>> Jornades Comença a Exportar Alacant

>> Jornades Comença a Exportar Castelló