Ivace
Nou jutjat especialitzat en matèria de patents a València

El passat 24 d'abril de 2019, la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial ha atribuït el coneixement dels assumptes relatius a patents, derivats de la Llei 24/2015, de 24 de juliol, de Patents, al Jutjat del Mercantil núm. 4 de València, en virtut del que es preveu en l'article 98 de la Llei orgànica del Poder Judicial,

>> Més informació

 
El Servei d'Informació sobre Propietat Industrial de l'IVACE

La informació tecnològica derivada de les patents és un element clau en el procés d'innovació empresarial. L'objectiu del servei és oferir informació i orientació sobre productes i marques.

Llegeix més...
 
Guia de la Propietat Intel·lectual a Europa

S'ha publicat en la web de l'European IPR Helpdesk, la traducció a l'espanyol  de la Guia de la Propietat Intel·lectual a Europa.
Aquest treball ha sigut traduït per l'Agència IDEA, l'IDEPA, l'IVACE i la Universitat de Navarra, socis de l'Enterprise Europe Network en la seua qualitat d'Ambaixadors de l'European IPR Helpdesk.

Llegeix més...
 
Premis DesignEuropa

Docks 5La Col.lecció Docks de mobiliari d'exterior modular, obert i flexible, fabricat per Gandia Blasco, S.A. (Ontinyent) i dissenyat per Romero Vallejo, es troba entre els finalistes dels premis DesignEuropa de l'EUIPO

Llegeix més...
 
OEPM en xifres

Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid i Andalusia, al capdavant en Dissenys Industrials