Avisos
19/05/2016 - Modificació convocatòria projectes I+D+i

Hui s'ha publicat la RESOLUCIÓ de 3 de maig de 2017, del president de l’IVACE, per la qual es modifica la Resolució de 5 d’abril de 2017, per la qual es convoca la concessió d’ajudes a empreses per a projectes d’R+D i d’innovació per a l’exercici 2017.

Afecta al termini de presentació de sol·licituds del programa INNOVA-CV, que finalitza l'1 de juny de 2017, i a un criteri de valoració del programa PIDCOP-CV.

 
Notes aclaridores per a l'emplenament de sol·licituds telemàtiques

1. Sol·licitud nova: Per a emplenar una sol·licitud telemàtica amb un certificat de representant de tipus persona jurídica, en el formulari de Dades Generals es mostra automàticament en el camp “NIF REPRESENTANT” el NIF que es corresponga amb el certificat digital que es vaja a utilitzar per a signar la sol·licitud. Aquesta dada no haurà de ser modificat, si la sol·licitud va a ser signada electrònicament amb aquest mateix certificat. (...)

Llegeix més...
 
25/05/2016 - Sense avisos

.

 
D'interès per a les empreses industrials de la CV

 

AGENDA INDÚSTRIA 4.0 CV: accés a l'Eina d'Autodiagnòstic Avançat - HADA per a conèixer el grau de maduresa digital (MINECO, Secretaria General d'Indústria i de la PIME)

Llegeix més...
 
22/04/2016 - Comprovació de NIF

Es va a obrir un nou termini de sol·licitud a les empreses que van acreditar patir alguna incidència en la presentació de sol·licituds a les convocatòries el termini de les quals va finalitzar el passat 21/4/2016.

Pot comprovar ací si la seua empresa és una d'elles introduint ací el seu NIF:

 

Llegeix més...