Inici

Esdeveniments

.

    250x250   anuncio dinamitza 
  IMAGEN PROGRAMA    TECHTOUR2017-CUADRADO   Anunciplaaccionsexterior

 

Guardar

.

Notes de premsa

Climent projecta una fira de robòtica industrial a la Comunitat Valenciana centrada en pimes

Conseller Visita Hurtado RivasEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat aquest matí, durant la seua visita a les instal·lacions de l'empresa Hurtado Rivas la possibilitat de celebrar a la Comunitat Valenciana la primera fira de robòtica industrial centrada en pimes (3-8-2017)

Llegeix més...

L´IVACE recolza un 22% més de projectes de creació d'empreses de base tecnològica

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha recolzat en 2016 un 22% més de projectes, respecte a l'exercici anterior, dirigits a la contractació de serveis de recerca i desenvolupament tecnològic, despeses de personal investigador així com per a la compra de béns d'equip (27-7-2017)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Nova Base de dades d'Entitats de projectes europeus

SEIMED està desenvolupant una Base de dades d'Entitats especialitzades en la preparació de propostes que pretén contribuir a la participació de les PIMES en projectes i convocatòries europees. Aquestes entitats -consultores, instituts tecnològics, universitats i en general agents del sistema de R+D+i- estan especialitzades en la preparació i gestió de projectes europeus.

Llegeix més...

Enquesta d'avaluació programa COSME

El Comitè Europeu de les Regions està preparant un dictamen sobre el “Futur del programa COSME” i es convida a fer aportacions a aquest document a contestant al qüestionari disponible en aquest enllac. D'altra banda, la CE ha llançat una consulta pública sobre el programa COSME per a avaluar el seu funcionament i la seua continuació més enllà de 2020. Es pot participar en la consulta fins al 31 d'agost en aquest enllaç.

Llegeix més...