Inici

banner homer valencia

Esdeveniments

Focus Pime i Emprenedoria Requena-Utiel

focusutielFocus Pime i Emprenedoria. Turisme i dinamització dels municipis d'interior a la Plana d'Utiel-Requena i Rincón d'Ademús reunirà el 4 de desembre a Utiel experiències de diverses empreses que han sabut traure-li partit als recursos locals per a crear i oferir productes turístics innovadors i diferenciats, tot això de la mà de l'IVACE i CEEI-València.

Llegeix més...

Jornada de difusió dels programes de suport a la indústria

El 4 de desembre IVACE i la Secretaria General d'Indústria i PIME del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme organitzen en  la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València una jornada amb l'objectiu d'impulsar a la indústria i facilitar l'accés al finançament dels projectes industrials.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

L'Ivace llança nous plecs de comercialització a Xixona amb una rebaixa del 26% en el preu de les parcel·les de sòl industrial

 16JIJONAIvace Parcs Empresarials, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha llançat nous plecs de comercialització de sòl industrial en el Parc Empresarial L'Espartal III de Xixona que comercialitza l'Ivace. (8-12-2018)

Llegeix més...

L´Ivace augmenta fins a un 70% la intensitat de les ajudes per a projectes de creació d'empreses de base tecnològica

Createc-vIvace innovació ha publicat la convocatòria d'ajudes per a la creació d'empreses de base tecnològica on una de les principals novetats és l'increment de la intensitat de les ajudes fins a un 70% dels costos subvencionables projecte (4-12-2018/)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Premi Dones Innovadores 2019

mujeresinnovadorasLa Comissió Europea ha llançat la sisena edició del Premi de la UE per a Dones Innovadores. El Premi llança llum sobre l'excel·lent treball de les empresàries que han portat les seues idees al mercat, i té com a objectiu inspirar a la pròxima generació d'innovadores. La data límit per a les sol·licituds és el 16 de gener de 2019.

Llegeix més...

Premis de Disseny CEVISAMALab 2019

dissenycv-cevisama-cevisamalab-encabezadolabEl certamen Cevisama ha publicat les bases per a una nova edició del seu concurs de disseny CevisamaLab, d'àmbit internacional. La inscripció online està oberta fins al 31 de desembre de 2018 i la presentació de projectes entre el 2 i 9 de gener de 2019.

Llegeix més...