Inici

Esdeveniments

Congrés Go Global

IVACE VLC 1IVACE, ICEX Espanya Exportació i Inversions i els Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana celebren la primera edició del Congrés  Go Global, els dies 29 i 30 de juny en el Centre d'Esdeveniments de Fira València.

Llegeix més...

Enréda't Requena

EnredateRequenaEl 16 de juny se celebra a Requena Enreda't 2016, un esdeveniment dirigit a emprenedors i empresaris que persegueix l'objectiu detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents. En aquesta V edició s'han programat 12 activitats diferents en un matí de formació, coneixement i networking, en les quals participen més de 30 ponents i experts i més de 40 entitats en el comitè d'organització.

Llegeix més...
.
.

Noticies Europa - Empresa

INNEON - Trobada-debat

InneonDrakeINNEON, la xarxa europea per a la inversió en ecoinnovació -en la qual participa IVACE- ha presentat un pla per a enfortir els seus serveis a nivell regional, així com la futura creació d'un fons de “inversió d'impacte” per a accelerar la comercialització de la innovació ecològica a Europa, i oferir serveis de suport a ressò-PIMES en el seu objectiu d'aconseguir inversors en les regions d'Europa. (Bruselas, 31/05/2016)

Llegeix més...

Guia: Marcat CE dels productes de construcció

marcadoCELa Comissió Europea va elaborar la Guia del marcat CE de productes de construcció -que ara s'ha publicat en castellà- amb l'objectiu d'ajudar al sector a ser més competitiu i a ser eficient i sostenible en l'ús de recursos.

Llegeix més...