Inici

Esdeveniments

Fòrum de finançament per a la innovació

foroCSIVACE participa juntament amb l'IVF, CDTI i ENISA en la jornada que organitza CEEI Castelló el 27 d'abril, en el marc del Fòrum de finançament per a la innovació, per a presentar i difondre els nous programes i instruments en matèria d'innovació per a les pimes que proposen les institucions públiques, així com resoldre els dubtes particulars que sorgisquen en el plantejament del projecte.

Llegeix més...

Jornada: Protecció i Explotació Comercial de Programari i Apps

Día mundial PIEl pròxim 26 d'abril, coincidint amb el Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual, l´IVACE organitza a València una jornada sobre les claus per a la protecció i explotació comercial del Programari i APPs.

Llegeix més...

Jornada: ¿IKEA + empreses valencianes? Dos casos d´èxit

imagen IkeaJornada: IKEA + empreses valencianes? Dos casos d'èxit.T'imagines com seria convertir-te en proveïdor d'IKEA? Deixa d'imaginar. El pròxim 26 d'abril dos proveïdors valencians de la multinacional ens expliquen la seua experiència en una jornada informativa.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

IVACE convoca ajudes per valor de 34,7 milions d'euros per a desenvolupar projectes de R+D+i

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha convocat ajudes per valor de 34,7 milions d'euros perquè tant empreses com a instituts tecnològics desenvolupen projectes de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació (12-4-2017)

Llegeix més...

L´IVACE trasllada als sectors tranquil·litat davant el Brexit i la nova política proteccionista d'EUA

DSC 1482.OKLa directora general d'Internacionalització, M.ª Dolores Parra, s'ha reunit aquest matí amb els sectors que major relació comercial mantenen amb EUA i Regne Unit als qui ha traslladat “tranquil·litat davant el *Brexit i la política proteccionista d'EUA i total col·laboració” ha assenyalat Parra (10/4/2017)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Exposició de Cartells: Dones Inventores

libroelectronicoAmb motiu de la celebració el 26 d'abril del Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual, l'IVACE realitza una exposició de Cartells sobre Dones Inventores. Una exposició d'uns 30 cartells amb l'explicació de les innovacions realitzades per dones de tot el món i de totes les èpoques històriques, així com dades que posen en perspectiva el pes de les dones en el món de les invencions.

Llegeix més...

La nova Llei de Patents i els emprenedors

La nova Llei 24/2015, de 24 de juliol, de Patents, estableix en el seu article 186, 1 que: “Els emprenedors que, tenint la consideració de persona física o xicoteta i mitjana empresa (PIME), desitgen obtenir la protecció d'una invenció mitjançant patent nacional o model d'utilitat podran sol·licitar que li siga concedida satisfent el 50 per cent de les taxes establides en concepte de sol·licitud, les anualitats tercera, quarta i cinquena, i en el cas de les patents nacionals, de petició d'informe sobre l'estat de la tècnica i d'examen substantiu.

Llegeix més...