Inici

Esdeveniments

La Caixa, IVACE i CEEI València convoquen els Premis EmprenedorXXI

emprendedorxxiLa Caixa i el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de Enisa, convoquen la desena edició dels Premis EmprenedorXXI, organitzada a la Comunitat Valenciana per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i CEEI València.
El termini de presentació de candidatures finalitza el 30 de maig de 2016 exclusivament de forma online, en www.emprendedoxxi.es
Llegeix més...

Oportunitats de finançament per al Sector Químic

quimicaIVACE participa el 26 de maig en la seu de Càmera València, en la jornada per a empreses del sector químic que organitzen REDIT i QUIMACOVA, amb el suport de SEIMED/EEN i la col·laboració dels principals agents financers de la R+D+i empresarial a nivell nacional i regional.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

L'IVACE i l'Ajuntament de Xixona col·laboraran en la promoció del Parc Empresarial l'Espartal III

24-5-16 XixonaLa directora general de l'lVACE, Júlia Company, ha mantingut una trobada de treball amb l'alcaldessa de Xixona, Isabel López. En aquesta reunió s'han abordat accions conjuntes entre IVACE Parques Empresariales i l'Ajuntament amb la finalitat de promocionar i impulsar el parc empresarial L'Espartal III que promou IVACE en la localitat. Així mateix, s'ha tractat la pròxima publicació dels nous plecs de comercialització (25-5-16)

Llegeix més...

Economia liquida el 83,3% del deute que IVACE mantenia amb les empreses del calcer

IVACE empresariosLa Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l´IVACE, ha reduït des del passat mes de juliol, el deute que mantenia amb empreses del sector del calcer en un 83,3% i que ascendia a més de 803,000 euros (24-5-16)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Pimes i investigadors amb talent

La UE ha engegat una nova acció pilot en el marc del Programa Marc d'Innovació 'Horitzó 2020' de suport a les Pimes i start-up europees per a reclutar a investigadors d'altres països per a explorar una idea de negoci innovadora.

Llegeix més...

Premis de la 44 edició del Saló Internacional d'Invencions de Ginebra 2016

El Premi García Cabrerizo, del Saló Internacional d'Invencions de Ginebra 2016 ha recaigut en l'alacantí D. Antonio Ferrándiz Català pel seu "Dispositiu per a immobilització de tubs d'administració d'oxigen en pacients anestesiats". Aquesta invenció millora les pràctiques clíniques d'una intubació endo-traqueal realitzada a un pacient.

A més, també ha rebut la Medalla d'Or del Saló i una felicitació especial del jurat.