Inici

Esdeveniments

FOCUS Pime i Emprenedoria. Transformació digital, innovació i competitivitat.

focus-elx

Llegeix més...

Innovació i Medi Ambient amb Alfons Cornella

Entrega de Premios CEEI IVACE 2019El 30 d'octubre CEEI València i IVACE organitzen a València la jornada final del Projecte Europeu MAESTRALE en la qual Alfons Cornella, fundador i president d'Infonomia i de Co-Society, impartirà la ponència Innovació i Economia Circular.  En el transcurs de l'acte es farà lliurament dels PREMIS CEEI-IVACE 2019 València (22a edició).

Llegeix més...

Fòrum Emprenedoria amb Talent

El 23 d'octubre se celebra a Ademús el Fòrum Emprenedoria amb Talent,en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. Té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de comarca del Racó d'Ademús a través del networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

L'IVACE promociona el sector del calcer amb una missió de compradors estrangers i premsa especialitzada

futurmoda 1Quatre empreses de calçat procedents de Colòmbia coneixeran les tendències i l'oferta exposada en Futurmoda. IVACE i AVECAL organitzen una missió de premsa especialitzada que visitarà el certamen i la seu de diferents empreses

Llegeix més...

Climent destaca la importància dels polígons industrials d'Alzira per al desenvolupament econòmic de La Ribera i la Comunitat

Polígon Mercat AbastosEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat la importància dels polígons industrials d'Alzira “per al desenvolupament econòmic de la comarca i de la Comunitat Valenciana”.(10-10- 2019)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Premi ARLEM 2020 per a joves emprenedores i emprenedors del Mediterrani

arlem-logo-30pL'Assemblea de Cooperació Euromediterrània (ARLEM) de la qual forma part la Comunitat Valenciana, ha convocat una nova edició de "l'ARLEM Award 2020 - Young local entrepreneurship in the Mediterranean". La presentació de candidatures finalitza el 31 d'octubre.

Llegeix més...