Inici

Esdeveniments

Reviu el Congrés Go Global 2016!

CONGRESS 1redAcí tens el vídeo resum d'aquest esdeveniment organitzat per IVACE Internacional, ICEX Espanya Exportació i Inversions i els Cambres de Comerç de la Comunitat.

Guardar

Premis CEEI-IVACE 2016 València

IVACE i el Centre Europeu d'empreses Innovadores, CEEI de València convoquen la 19ª edició dels PREMIS CEEI-IVACE, amb l'objectiu de reconèixer l'esforç de les empreses innovadores de la província de València per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l'emprendimenti la innovació. El termini de presentació de candidatures finalitza el 20 de juliol de 2016.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

La Comunitat Valenciana lidera amb 87,3 milions d'euros el finançament ICO per a accions de comerç exterior en el primer semestre de l'any

Aquest respatler econòmic ha permès a les empreses de la Comunitat realitzar un total d'1.900 operacions d'exportació internacional per davant de Catalunya (1746 operacions) i Andalusia (1.185). (25/07/2016)

Llegeix més...

Les exportacions de la Comunitat registren un ascens del 8'9% en el període gener - maig

Exportaciones DEFLes exportacions de la Comunitat Valenciana segueixen oferint dades molt positives. En el període gener – maig les exportacions han ascendit a 12.801'5 milions d'euros, la qual cosa representa un increment del 8'9% pel que fa al mateix període de l'any anterior, segons dades difoses avui pel Ministeri d'Economia i Competitivitat (21/7/2016)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Quadre europeu d'indicadors de la innovació 2016

comisioneuropeaLa Comissió Europea ha publicat avui els resultats del Quadre europeu d'indicadors de la innovació, del Quadre d'indicadors de la innovació regional i del Innobaròmetre 2016.

Llegeix més...

INNEON - Trobada-debat

InneonDrakeINNEON, la xarxa europea per a la inversió en ecoinnovació -en la qual participa IVACE- ha presentat un pla per a enfortir els seus serveis a nivell regional, així com la futura creació d'un fons de “inversió d'impacte” per a accelerar la comercialització de la innovació ecològica a Europa, i oferir serveis de suport a ressò-PIMES en el seu objectiu d'aconseguir inversors en les regions d'Europa. (Bruselas, 31/05/2016)

Llegeix més...