Inici

Esdeveniments

Programa Activa industria 4.0 - 2019

activaindustriaFins al 16 de setembre està obert el termini de sol·licitud de les Ajudes per a empreses industrials de la Comunitat Valenciana dins del Programa ACTIVA INDÚSTRIA 4.0, finançades per l'IVACE i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Fundació EOI.

Llegeix més...

Quality Innovation Award QIA

CEXFins al 16 de setembre està obert el termini de presentació de candidatures als Quality Innovation Award QIA, una competició internacional per a destacar projectes innovadors en empreses i organitzacions.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

Ivace Energia concedeix ajudes de 5.500 euros per a l'adquisició de vehicles elèctrics i de 2.600 euros per als híbrids endollables

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, atorga ajudes econòmiques de 5.500 euros per als particulars i entitats que adquirisquen vehicles elèctrics purs i de 2.600 euros per als híbrids endollables.(23-8-2019)

Llegeix més...

Les ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors visitaran en setembre 13 municipis de la província d’Alacant

agricolas ALCLes unitats d'ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors, que supervisa l’Ivace, visitaran el proper mes de setembre 13 municipis de la província d'Alacant amb l'objectiu d’acostar a la ciutadania un servei pròxim i de qualitat.(20-8-2019)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

València en la fase final per a ser designada Capital Mundial del Disseny 2022

diseño2La World Design Organization (WDO) amb seu a Quebec (el Canadà), ha anunciat que València i Bangalore (l'Índia) seran les ciutats finalistes que competiran per ser triades Capital Mundial de Disseny 2022. València competirà amb una candidatura que porta per lema "El disseny mediterrani de València. Disseny per al canvi, disseny per als sentits". El jurat ha valorat molt positivament el “estat de maduresa del disseny valencià” per a aquesta selecció.

Llegeix més...

IVACE ha participat en la reunió d'Ambaixadors del European IP Helpdesk

IVACE ha participat els dies 17 i 18 de juny a Brussel·les en la reunió d'Ambaixadors  de l'European IP Helpdesk, en la qual es van estudiar les noves línies de treball per a enguany.
Aquest projecte europeu, vol difondre entre les empreses, que saber gestionar i explotar la propietat intel·lectual (PI) és l'entrada a la innovació i la competitivitat a Europa.

Llegeix més...