Inici

Esdeveniments

Seminari: l'Estratègia RIS3 de la Comunitat Valenciana

ris3-h-140IVACE, la UPV i RUVID, organitzen el 24 de gener un taller/seminari sobre l'Estratègia RIS3 de la Comunitat Valenciana i el seu pla d'execució, que tindrà lloc en la Ciutat Politècnica de la Innovació de la Universitat Politecnica de València.

Llegeix més...

Recolzant la Transformació Digital de les empreses. Primers passos cap a la Indústria 4.0

IVACE i l'Institut Tecnològic d'Informàtica (ITI) organitzen el 25 de gener una jornada Informativa per a donar a conèixer a les empreses el programa DIGITALITZA-CV, una nova línia de finançament engegat per l'IVACE, orientada a potenciar la digitalització de les pimes, que obri termini el 17 de gener.

Llegeix més...

Taller Preparació de Propostes EUROSTARS-2

El 26 de gener IVACE organitza juntament amb la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) un taller per a orientar a les entitats interessades a presentar una proposta a la pròxima data de cort del Programa EUROSTARS-2 (CoD7 – 2 de març de 2017).

Llegeix més...
.

Notes de premsa

La directora general de l'IVACE ha visitat les instal·lacions del projecte d'energia geotèrmica de la piscina municipal de Nules

NulesLa directora general de l'IVACE, Júlia Company, ha destacat hui que “el canvi cap a un nou model energètic sostenible i compromès amb el nostre entorn és clau fer front amb èxit al canvi climàtic”. Company s'ha manifestat en aquests termes durant la seua visita a les instal·lacions del projecte d'energia geotèrmica que ha portat cap l'ajuntament de Nules per a climatitzar la piscina municipal (13-1-2017)

Llegeix més...

Les exportacions de teixits i confecció tèxtil de la Comunitat s'incrementen un 12% en els primers deu mesos de l'any

standLes exportacions de productes tèxtils i confecció tèxtil de la Comunitat Valenciana han augmentat un 12% en els primers deu mesos de l'any, en aconseguir un valor de 117'7 milions d'euros, segons dades fetes públics per IVACE (9-1-2017)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

La Comissió impulsa la creació d'empreses a Europa

comisioneuropeaLa Iniciativa de la Comissió per a les empreses emergents i en expansió pretén brindar als molts empresaris innovadors d'Europa les millors oportunitats perquè convertisquen les seues empreses en líders mundials. La Iniciativa reuneix totes les possibilitats que ja ofereix la Unió i insisteix en la inversió en capital de risc, la legislació en matèria d'insolvència i la fiscalitat.

Llegeix més...

La Comissió Europea proposa una important reforma de l'impost de societats per a la UE

comisioneuropeaLa Comissió Europea ha anunciat la seua intenció de reformar la forma de gravar les empreses en el mercat únic, posant a punt un sistema de l'impost de societats just i favorable al creixement.

Llegeix més...