Inici

Esdeveniments

Calendari jornades Nou Programa Comença a Exportar

IVACE Internacional, les Cambres de comerç i ICEX Espanya Exportació i Inversions han engegat el nou programa Comença a Exportar. Ja han començat les presentacions inicials en les seus dels ajuntaments que han sol·licitat participar en aquest programa. Consulta el calendari i inscriu-te.

Llegeix més...

Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó 2017

Focus-v-cuadrado-pIVACE i CEEI Elx organitzen el 27 de juny Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó 2017 que sota el lema Economia Col·laborativa i Innovació Social en les Pimes reunirà a figures emblemàtiques en aquest camp, experiències empresarials d'èxit en el territori i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

El 10 de juliol s'obri el termini per a sol·licitar les ajudes per a la instal·lació de sistemes de autoconsum elèctric

Empreses, Ajuntaments, mancomunitats, associacions i altres entitats podran sol·licitar al *IVACE ajudes per a la instal·lació de sistemes d´autoconsum elèctric a partir del 10 de juliol (23-6-2017)

Llegeix més...

Júlia Company reafirma a Ayora el compromís del *IVACE amb les empreses que aposten per les energies renovables

Ayora2La directora general de l´IVACE, Júlia Company, ha reafirmat avui en la visita a les instal·lacions de la granja DIAG (Division d'inversions Agrícoles i Ramaderes), a Aiora, el compromís de l´IVACE amb totes aquella empreses que aposten per introduir les energia renovables en les seues instal·lacions per a cobrir les seues necessitats energètiques (22-6-2017)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Nova Base de dades d'Entitats de projectes europeus

SEIMED està desenvolupant una Base de dades d'Entitats especialitzades en la preparació de propostes que pretén contribuir a la participació de les PIMES en projectes i convocatòries europees. Aquestes entitats -consultores, instituts tecnològics, universitats i en general agents del sistema de R+D+i- estan especialitzades en la preparació i gestió de projectes europeus.

Llegeix més...

Protecció del Disseny Industrial en l'àmbit internacional

IVACE ha traduït a l'espanyol un document de l'IPR Helpdesk sobre la protecció del Disseny Industrial en l'àmbit internacional (Sistema de la Haya). El document, que té format de fitxa informativa, explica aquest sistema de protecció de forma senzilla i clara, i es troba disponible per a tots els interessats, en la nostra pàgina web, juntament amb altres fullets i documents informatius sobre temes de propietat industrial/intel·lectual.

Llegeix més...