Inici

Esdeveniments

Fi de termini Beques E+E Exportació i Ocupació

imagenfinplazoEl 29 de desembre finalitza el termini per a sol·licitar una de les 40 beques Exportació i Ocupació, d'especialització professional en comerç exterior dirigides a tècnics/as de cicles formatius de grau superior, de les famílies d'Administració i Gestió, així com de Comerç i Màrqueting, menors de 30 anys en situació de desocupació.

Llegeix més...

Jornada Pla R+D+i Empresarial 2018 – Finançament adaptat a les empreses

JornadaITEIVACE i l'Institut Tecnològic de l'Energia organitzen el 12 de desembre la jornada R+D+i, Finançament adaptat a les empreses dirigit a pimes i grans empreses del sector energètic, per a informar sobre els instruments financers a l'abast de les empreses com a oportunitat per al desenvolupament tecnològic i la millora competitiva.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

L´IVACE reuneix a València a representants d'entitats de promoció regional de Suècia, Anglaterra, Polònia i Itàlia en el marc del programa Compete In

Compete INRepresentants d'entitats de promoció exterior i de desenvolupament regional de Suècia, Anglaterra, Polònia i Itàlia s'han desplaçat aquesta setmana a la Comunitat Valenciana per a conèixer les pràctiques de suport a la internacionalització desenvolupades per la Comunitat en el marc del programa europeu Compete In (13-12-2017)

Llegeix més...

Climent: “La Vall d'Albaida rebrà més de 5 milions per a la millora de 19 polígons industrials”

Poligonos AlbaidaEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha afirmat que en 2017 la Vall d'Albaida rebrà més de 5 milions d'euros de l'IVACE per a millorar i modernitzar 19 polígons industrials. "Amb aquestes ajudes- ha explicat- les àrees empresarials milloraran la seua imatge, els accessos i els serveis que presten a ciutadans i empreses" (11-12-2017)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Les xifres del “capital intangible” en els productes manufacturats

IntangiblesUn nou estudi de l'OMPI presenta per primera vegada les xifres relatives al valor de el “capital intangible” en els productes manufacturats. Per primera vegada, les xifres revelen que prop d'un terç del valor dels productes manufacturats venuts a tot el món deriva de el “capital intangible”, per exemple, el desenvolupament de marques, el disseny i la tecnologia, segons es desprèn de l'estudi realitzat per l'OMPI sobre les cadenes globals de valor que les empreses utilitzen per a la seua producció.

Llegeix més...

Els 'moonshots' caracteritzen el nou FP9 per a la recerca i la innovació.

comisioneuropea"Moonshots" és la paraula utilitzada a Brussel·les per a definir les primeres característiques del nou Programa Marc 9, que començarà en 2021. aquesta paraula s'origina en el discurs del president nord-americà John F. Kennedy en 1961, qui va demanar un programa espacial que aconseguira aterrar al primer home en la lluna, un objectiu que es va aconseguir vuit anys després.

Llegeix més...