Inici

Esdeveniments

Reviu el Congrés Go Global 2016!

CONGRESS 1redAcí tens el vídeo resum d'aquest esdeveniment organitzat per IVACE Internacional, ICEX Espanya Exportació i Inversions i els Cambres de Comerç de la Comunitat.

Guardar

Premis CEEI-IVACE 2016 València

IVACE i el Centre Europeu d'empreses Innovadores, CEEI de València convoquen la 19ª edició dels PREMIS CEEI-IVACE, amb l'objectiu de reconèixer l'esforç de les empreses innovadores de la província de València per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l'emprendimenti la innovació. El termini de presentació de candidatures finalitza el 20 de juliol de 2016.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

Les exportacions d'energies renovables de la Comunitat creixen un 115% en el període gener – maig

renovablesLes exportacions de la Comunitat Valenciana de productes relacionats amb les energies renovables han experimentat un creixement del 115% en els primers cinc mesos de l'any 2016, en registrar un valor de 47'26 milions d'euros, segons dades facilitades per IVACE Internacional (4-8-16)

Llegeix més...

La Generalitat anuncia un acord que permetrà convertir Parc Sagunt en un projecte “viable i de futur”

2-8-16 Firma Parc SaguntEl President de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat pel conseller d'Economia, Rafa Climent, ha anunciat la signatura d'un acord entre Parc Empresarial Sagunt i València Plataforma Intermodal (VPI) que permetrà fer de Parc Sagunt un projecte “viable i de    futur” (2-8-16)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Obert el termini de presentació de candidatures al Premi a l'Inventor Europeu de l'any 2017

epoFins al 12 d'octubre es poden presentar candidatures al Premi a l'Inventor Europeu, que és el guardó més prestigiós per a la innovació a Europa. Des de 2006 el premi el convoca anualment l'Oficina Europea de Patents, en cooperació amb la Comissió Europea i el país que ostenta la Presidència del Consell de la UE en el moment del lliurament de premis.

Llegeix més...

Baròmetre sobre la propietat intel·lectual i les pimes de 2016

euipoLa EUIPO, per mitjà de l'Observatori Europeu de les Vulneracions dels Drets de Propietat Intel·lectual, ha publicat l'informe Baròmetre sobre la propietat intel·lectual i les pimes de 2016, realitzat per GFK, empresa d'estudis de mercat especialitzada a avaluar l'opinió pública. En ell s'analitza la relació que tenen les xicotetes i mitjanes empreses de la Unió Europea amb la protecció de la propietat intel·lectual (PI): quin ús fan de la mateixa, com accedeixen a ella i els beneficis que els reporta.

>> Més informació

Guardar

Guardar